Noorderkeerkring

Dit nieuwbouwproject van 164 huurwoningen komt aan de Noorderkeerkring. Het woningbouwproject op het voormalig GGZ-terrein start naar verwachting in 2023. De eerste schetsen zijn gemaakt.

De woningen

We bouwen onder andere studio's, twee- en driekamerwoningen voor starters, gezinnen en senioren. In het plan is er ook woonruimte voor de zorg. Welke zorggroepen dit zijn, wordt pas later bekend. We werken daarin samen met de gemeente. 

Het duurt nog even voordat we gaan bouwen.
Alle plannen zijn onder voorbehoud. Het is daarom mogelijk dat het ontwerp er nog anders uit komt te zien.  Het traject duurt ongeveer twee jaar voordat we kunnen bouwen.

Villex verhuurt kamers in het gebouw
We willen het gebouw niet leeg laten staan. Villex leegstandsbeheer verhuurt de kamers aan jongeren. Door de wooncrisis hebben, onder andere, jongeren veel moeite om onderdak te vinden. Tijdens de voorbereidingen en de ruimtelijke procedures pakken we op deze manier die woonnood.

Nieuwsgierig naar nieuwbouw Noorderkeerkring?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Noorderkeerkring en andere nieuwbouwprojecten van Woonforte? Abonneer u op het gratis Nieuwbouwjournaal. Zodra er nieuws is, krijgt u deze nieuwsbrief automatisch in uw mailbox.