Nieuws

Woningen Julianastraat Boskoop vervangen voor nieuwbouw

Bij een inspectie van woningen van Woonforte aan de Julianastraat en twee woningen in de Oranjestraat in Boskoop bleek een sterke verslechtering van de bouwkundige staat van de woningen. Op termijn kunnen calamiteiten ontstaan. Dat willen we voor zijn, daarom willen we de woningen zo snel mogelijk slopen. Woonforte vindt het heel vervelend en is – net als de bewoners – verrast door de geconstateerde bouwkundige staat. 

Julianastraat 21

Ondertekening koopcontract Klompenmaker

Hoera! Weer een mijlpaal bereikt. Vandaag ondertekenden we het koopcontract voor de grond aan de Klompenmaker. We zijn weer een stukje dichterbij de nieuwbouw.

Aan de Klompenmaker bouwen we 43 woningen voor senioren.

IMG 1109

Intentieovereenkomst voor de Noorderkeerkring

In de nieuwbouw aan de Noorderkeerkring gaat zorginstelling Prodeba 32 zorgappartementen huren met 4 gemeenschappelijke woonkamers voor Prodeba-cliënten. Op woensdag 31 januari werd de intentieovereenkomst met Woonforte getekend.
20240131 111414

Nieuwbouw in Boskoop 2024

Bekijk hier het overzicht van nieuwbouwprojecten in Boskoop zoals nu bekend is (stand van zaken januari 2024).

20180720 131146

Sloop en nieuwbouw Magnoliastraat

Woonforte is begonnen met de sloop van 28 bungalows op het terrein tussen Magnoliastraat en Bosparkweg in. Bouwbedrijf Niersman BV heeft opdracht gekregen voor de sloopwerkzaamheden. Na de sloop gaat Niersman op deze locatie de eerste fase van de nieuwbouw realiseren. Er komt een duurzaam woongebouw met 67 appartementen en 1 ontmoetingsruimte.

1730 5 20221215 Magnolia Render 1 2 Magnoliastr Klein

Nieuwe huisvestingsverordening

Per 1 januari 2024 is er een nieuwe Huisvestingsverordening. Hierin staan regels om huurwoningen in onze regio goed en eerlijk te verdelen. Ook woningzoekenden die een woning willen huren via Huren in Holland Rijnland krijgen te maken met deze nieuwe regels.

 

 

Huren In Holland Rijnland Nieuw Logo

Verrassing voor trouwe huurders

Wij zijn blij met al onze huurders. Sommige huurders wonen al heel lang in hetzelfde huis. Dat vinden wij geweldig! Daarom hebben wij huurders die al 45 jaar hetzelfde huis bij ons huren een leuke verrassing gestuurd. Zij kregen een heerlijk kerstboompje van chocola. Dit kleine gebaar is onze manier om te zeggen: bedankt dat u zo'n trouwe huurder bent!

Chocolade kerstboom