Nieuws

Vacature Administratief medewerker

Word jij blij van het uitvoeren van werkzaamheden ter ondersteuning van de werkprocessen van de teams van de afdeling Wonen? Heb jij een servicegerichte houding? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!  

Onze afdeling Wonen zoekt een Administratief medewerker (24 uur per week).

Woonforte scoort goed op onderhoud

RTL Nieuws presenteerde vorige week een overzicht (bron Autoriteit Wonen), waarin ook Woonforte is benoemd. Daaruit blijkt dat onze woningen er goed bij staan. Maar liefst 97% scoort groen! En daar zijn we best trots op!

Laatste top op nieuwbouw Rode Dorp Alphen aan den Rijn geplaatst

Woonforte en ERA Contour staan stil bij volgende mijlpaal vernieuwing buurt

Met het plaatsen van de laatste top op de gebouwde casco’s, werd gisteren een volgende mijlpaal bereikt in de vernieuwing van het Rode Dorp in Alphen aan den Rijn. De tot nu toe gebouwde casco’s van de nieuwe eengezinswoningen uit de eerste fase hebben daarmee allemaal hun hoogste punt bereikt. 

 

Op zoek naar jou!

Ben jij iemand met interesse voor en kennis van RPA en Innovatie? Ben jij iemand die er niet voor terugdeinst om af en toe écht out of the box te denken en met de allernieuwste technieken kan omgaan? Solliciteer dan op deze vacature: I&A Specialist

Meer huurders recht op huurtoeslag

Sinds 1 januari 2020 komen meer huurders in aanmerking voor huurtoeslag. Dit komt door een wijziging in de wet.
Huurtoeslag over 2020 kunt u terugvragen met terugwerkende kracht vòòr 1 september 2021.
U kunt huurtoeslag krijgen vanaf 18 jaar, als u een zelfstandige woonruimte huurt, uw huur en servicekosten niet hoger zijn dan € 737,14 én als uw inkomen en vermogen niet te hoog zijn. Jonger dan 23 jaar? Dan mag de huur niet hoger zijn dan € 423,51. 

Op zoek naar communicatie-stage?

Wil je meer leren over nieuwbouw- en omgevingscommunicatie? Wil je meewerken aan het oplossen van de woningcrisis? Wil je bijdragen aan een nieuw intranet? En ben je derdejaars HBO-student Communicatie? We zien je graag!

We zoeken nieuwe collega's

Een thuis is de basis van ieder leven. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat iedereen in Nederland een goed, passend en betaalbaar huis heeft, maar dat is het zeker niet. Zonder woningcorporaties zouden mensen met een laag inkomen geen fatsoenlijk huis hebben.

Wil jij hier aan bijdragen?

Bekijk onze vacatures

Meer licht en isolatie in Hof van Alfen

Het Hof van Alfen met 83 huurwoningen heeft van binnen en van buiten een flinke metamorfose ondergaan. Samen met een betere isolatie en de zonnepanelen op het dak is het gebouw klaar voor een duurzame toekomst.