Herstarter

Ben je op zoek naar een dak boven je hoofd voor jou en je kind? Wil je even op adem komen om daarna weer verder te gaan? Heb je het idee dat je nergens terecht kan? Lees dan verder.

Hoe reageer ik op een woning?

We hebben een aantal woningen geselecteerd speciaal voor eenoudergezinnen met een spoedvraag. Je houdt je inschrijftijd bij Huren in Holland Rijnland. Je vindt de woningen op Huren in Holland Rijnland met de roze balk Passend (t)huis in de foto. (Alleen als er woningen te huur zijn). Kijk naar de advertentie met herstarter in de beschrijving. 

Waar vind je de Passend (t)huiswoningen voor herstarters?

Alphen aan den Rijn: Aardster, Dorus Rijkersstraat, De Ruijterstraat, Eikenlaan, Geerestein, Grijpensteinstraat, J.P. Coenlaan, Julianaplein, Laan der Continenten, Klompenmaker, Lupinesingel,  Naereboutstraat, Paulus Potterstraat, Pieter Floriszstraat, Raadhuisstraat, Schelfhorst, Tsarenhof, Tuinstraat, Wilhelminalaan, Witte de Withstraat, Zuidpoolsingel

Boskoop: Akerboomseweg,

Disclaimer: er zijn wooncomplexen met verschillende type woningen. Niet alle woningen worden daarom aangewezen voor het project Passend (t)huis.

Je kunt natuurlijk ook reageren op het reguliere aanbod van woningen. Je inschrijftijd is dan leidend.