Urgentie afgewezen

Veel gevraagd over Urgentie afgewezen

Ik krijg geen urgentie. Zijn er nog andere huurmogelijkheden in deze omgeving?

Er zijn nog andere mogelijkheden:

Budgethotel voor lang verblijf

In Hazerswoude Rijndijk ligt het Budgethotel Groenendijk waar bijvoorbeeld spoedzoekers mogelijk (tijdelijk) terecht kunnen. Voor beschikbaarheid kunt u contact opnemen met het budgethotel op telefoonnummer (06) 43 25 86 36. De tarieven zijn incl. gas, water en licht en WiFi, volledig gemeubileerd en gestoffeerd. 

Divorce Housing

Deze organisatie verhuurt gemeubileerde kamers aan gescheiden personen op basis van tijdelijke verhuur. 

Doelgroep: personen die gescheiden zijn of in relatiebreuk liggen en een baan hebben of op zoek zijn naar een baan. Voorzieningen: Voorzieningen als badkamer en keuken worden met 2 andere personen gedeeld. De kamers zijn volledig gemeubileerd en worden verhuurd inclusief gas, water en licht en inclusief kabel(tv), internet en gemeentelijke heffingen. Kinderen mogen bij huurders logeren. Aanmelden: Een onder de doelgroep vallende woningzoekende kan zich via de website van Divorce Housing gratis inschrijven.

Ik zoek met spoed een woning. Wat kan ik het beste doen?

Het is niet makkelijk om op dit moment snel een woning te vinden. We  raden u aan te blijven reageren op woningen op www.hureninhollandrijnland.nl. U kunt ook op internet naar beschikbare huurwoningen zoeken. Dit zijn vaak vrije sector-woningen.
Daarnaast zijn er ook veel bedrijven die tijdelijk anti-kraakwoningen aanbieden. Misschien is dat een idee. Zoals 

Bent u niet gebonden aan deze regio? Kijk dan ook eens in andere provincies waar minder schaarste is: Groningen, Limburg en Zeeland. Kijk dan wel of u ingeschreven moet staan voor een woning.