Noorderkeerkring

Veel gevraagd over Noorderkeerkring

Hoe kan ik nu een woning huren in Noorderkeerkring?

Als u nu een woning wilt huren in Noorderkeerkring 20, dan kiest u voor tijdelijke huur. Het gebouw is gekocht door Woonforte. Totdat we er nieuwe woningen bouwen, verhuurt beheerder Villex voorlopig de woningen tot juli 2022. U kunt zich inschrijven bij Villex en reageren op één van de beschikbare woningen in Noorderkeerkring/JAZZ Woondiversiteit. U kunt ook even bellen: 088 532 0000.

Inschrijven voor de nieuwe woningen kan nog niet. Die informatie komt later. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de nieuwbouwwoningen, abonneer u dan op het nieuwbouwjournaal.

Wat voor soort woningen kan ik huren in Noorderkeerkring?

Tijdelijke verhuuur
In de JAZZ Woondiversiteit aan de Noorderkeerkring huurt u een kamer. Er zijn kamers van 10m2 met een eigen douche en toilet tot kamers van maar liefst 65 m2! De huurprijzen exclusief servicekosten variëren tussen € 260,00 tot € 680,00. Verhuur gebeurt via passend toewijzen.
Per aantal kamers maakt u gebruik van een gezamenlijke keuken en badruimte. Er is wifi aanwezig, en u kunt ook gebruikmaken van een gymzaal.

Nieuwbouw
In totaal komen er 164 woningen. Dit worden onder andere studio's, twee- en driekamerwoningen voor starters, gezinnen en senioren. In het plan is er ook woonruimte voor 60 zorgappartementen.