Huurdersorganisatie Groene Hart

De Huurdersorganisatie Groene Hart (HOGH) komt op voor uw belangen als huurder van Woonforte. Wij vinden het belangrijk dat een huurdersorganisatie kritisch meedenkt met onze plannen en ideeën. Daarom overleggen wij regelmatig met de Huurdersorganisatie Groene Hart.

Veel gevraagd over Huurdersorganisatie Groene Hart

Wat doet de Huurdersorganisatie Groene Hart voor mij?

Algemeen

De huurders van Woonforte in Alphen aan den Rijn, Boskoop, Zwammerdam en Aarlanderveen worden vertegenwoordigd door de Huurdersorganisatie Groene Hart. 

Huurdersorganisatie Groene Hart behartigt uw belang 

U huurt een woning van Woonforte? Dan bent u automatisch vertegenwoordigd in de Stichting Huurdersorganisatie Groene Hart. Deze stichting bestaat uit actieve en betrokken vrijwilligers die zelf ook huurders van Woonforte zijn. De Huurdersorganisatie Groene Hart komt op voor de belangen voor alle mensen die een woning van Woonforte huren.

Belangrijke gesprekspartner voor Woonforte

Woonforte vindt het belangrijk dat een huurdersorganisatie kritisch meedenkt met onze plannen en ideeën. Daarom overleggen wij regelmatig met de Huurdersorganisatie Groene Hart. Met elkaar maken we afspraken over de samenwerking. Die zijn vastgelegd in een overeenkomst.   

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat de Huurdersorganisatie Groene Hart voor u doet en wilt u op de hoogte worden gehouden van de activiteiten? Kijk dan op de website van de Huurdersorganisatie Groene Hart.    

Hoe kan ik contact opnemen met de Huurdersorganisatie Groene Hart?

Algemeen

De Huurdersorganisatie Groene Hart heeft een kantoor aan de Zuidpoolsingel, in het gebouw Antarctica. De ingang zit aan de zijkant van het gebouw 

Het adres is: 

Zuidpoolsingel 172E
2408 BR ALPHEN AAN DEN RIJN

U kunt ook een mail sturen via het contactformulier op de website van Huurdersorganisatie Groene Hart.