Hoe is het om bij ons te werken?

Werken bij een woningcorporatie… is van betekenis zijn voor een ander. Werken aan wonen, dat is namelijk bouwen aan iets groters dan jezelf. Aan een gezamenlijk doel: goede, betaalbare en duurzame woningen voor 4 miljoen Nederlanders. Nu en in de toekomst. De sector is volop in beweging. En dat brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Daar hebben we jou voor nodig! We zoeken mensen met frisse ideeën, die kansen zien en het beste uit zichzelf willen halen. 

Werken als buurtbeheerder

Wat streef je na in het werk bij Woonforte?

Met ons werk willen wij bijdragen aan een wereld waarin minder ongelijkheid is, waarin niemand wordt uitgesloten en de leefomgeving nu en voor toekomstige generaties prettig is om in te leven. Als je bij Woonforte werkt, dan doe je dus werk wat er echt toe doet. Een thuis is de basis van ieder leven. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat iedereen in Nederland een goed, passend en betaalbaar huis heeft, maar dat is het zeker niet. Zonder woningcorporaties zouden mensen met een laag inkomen geen fatsoenlijk huis hebben. Een huis is bovendien pas een thuis als ook de omgeving prettig is om in te wonen. Door een thuis te bieden kunnen mensen meedoen in onze samenleving. Het draagt eraan bij dat mensen gelijke kansen krijgen in het leven.

Will jij hier aan bijdragen? Vind jij het leuk om woningen te verhuren? Of om in een buurt een spin het web te zijn en daarmee te werken aan een fijne leefomgeving voor onze huurders? Of ben jij die projectleider die zorgt dat wij die honderden woningen gaan bouwen om de wooncrisis te lijf te gaan? Of  ben je iemand die graag woningen wil verduurzamen?  Of ben jij die financiële specialist die ons bedrijf gezond houdt? Dan is een Woonforte wellicht iets voor jou!  Bij Woonforte kan je op allerlei fronten een rol van betekenis spelen. 

Betrokken

Dagelijks zetten ruim 100 medewerkers bij Woonforte zich met hart en ziel in om mensen een thuis te bieden. Bevlogenheid en betrokkenheid kenmerkt ons. Die betrokkenheid is niet alleen bij onze huurders en woningzoekenden, maar ook bij elkaar als collega's. Nieuwe collega's ervaren de werksfeer vaak als een warm bad.

Samen resultaten boeken

Wij zijn resultaatgericht en werken zo doelmatig mogelijk. Kortom bij Woonforte hebben we een koel hoofd en een warm hart. Samenwerken zit in ons bloed. We kunnen alleen goede resultaten boeken als we ook goed samenwerken. Met elkaar als collega's, maar ook met onze partners zoals gemeente, huurdersorganisaties, zorg- en welzijnsorganisaties, politie en scholen. Wij leveren, als dat nodig is, woningen voor cliënten van onze partners. Samen pakken we problemen zoals eenzaamheid, schulden, overlast en dakloosheid aan.  

Inspelen op veranderingen

Woonforte wil een wendbare organisatie zijn, zodat we goed kunnen inspelen op veranderingen. Dat betekent elke dag leren, innoveren en samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat wij ons steeds blijven ontwikkelen. Naast opleidingen gaat het om het voortdurend van en met elkaar leren in de dagelijkse praktijk. Natuurlijk gaat er weleens iets mis. Maar daar leren we van en zo zorgen dat we ons werk iedere dag een beetje beter doen. Dat alles maakt Woonforte een heel leuke club om bij te werken.