De Ampère

Dit nieuwbouwproject staat midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. Woonforte verhuurt 63 drie- en vierkamerappartementen in de sociale verhuur en vrije sector. 

Alle woningen zijn verhuurd per 24/8/2021. De oplevering van de woningen is eind 2021.

Drie- en vierkamerwoningen

De woningen hebben een oppervlakte tussen 57 m2 en 105 m2. Er zijn 21 verschillende typewoningen. De indeling is bijna voor elke woning anders. Er is voor ieder wat wils. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig. Iedere woning heeft een berging op de begane grond. Daarnaast is er de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren op het afgesloten buitenterrein. Er is in het gebouw geen scootmobielruimte. 

Huurprijs parkeerplaats is € 52,64 per maand. Als we u benaderen om een keuze uit de huurwoningen te maken, dan maakt u ook gelijk de keuze of u wel of geen parkeerplaats wilt huren. Het is geen verplichting. Op = Op.

Wanneer zijn de woningen klaar? 

De verwachte oplevering van het gebouw is eind dit jaar 2021. 

Zorgappartementen

Op de eerste en de tweede verdiepingen komen zorgappartmenten van Ipse de Bruggen en Philadelphia voor cliënten die zelfstandig kunnen wonen. 

Bouwplannen tegenover De Ampère

Aan de zijde van het spoor aan de Noordpoolsingel, naast het gebouw van Kluwer, en tegenover De Ampère gaat Woonforte 258 woningen bouwen. Dit woongebouw krijgt verschillende hoogtes. Zo komt er aan 'de kop' van het gebouw, aan de kant van de onderdoorgang naar het station een woontoren. Daarnaast komt een woongebouw met verschillende hoogtes. Deze hoogtes verschillen tussen de 7 en 9 verdiepingen en sluit af met 'de staart' van 13 verdiepingen. Het wordt een speels en gevarieerd gebouw, met appartementen en een aantal eengezinswoningen. De woningen zijn duurzaam en de omgeving maken we groen!

Nieuwsgierig naar onze nieuwbouwprojecten?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over De Ampère en andere nieuwbouwprojecten van Woonforte? Abonneer u dan op het gratis nieuwbouwjournaal via www.woonforte.nl/nieuwbouw. Zodra er nieuws is, krijgt u de nieuwsbrief automatisch in uw mailbox.