Maak kennis met enkele collega's

​Denk jij erover om bij Woonforte solliciteren? Vraag jij je af wat voor mensen er bij Woonforte werken en bij wat voor soort werkgever je terecht komt? Woonforte is een prettige werkgever en er heerst een informele sfeer. Woonforte herkent en erkent talent en biedt ruimte voor (interne) doorgroeimogelijkheden.​ Jouw mogelijk nieuwe collega’s geven je graag een kijkje in de keuken van Woonforte.

Helen de Lange

Helen de Lange

Ik ben 33 jaar en werk ruim 12 jaar bij Woonforte. Ik ben begonnen als stagiaire vanuit mijn opleiding Makelaardij o.g. en via de afdeling Verkoop doorgegroeid naar mijn huidige functie.  Ik werk nu als Beleidsmedewerker Strategie & Vastgoedsturing. Ik houd mij vooral bezig met het maken van beleid en het doorvertalen van de portefeuillestrategie naar de operationele afdelingen. Met mijn werk zorg ik voor duidelijk beleid en richting voor de organisatie. Hierdoor kunnen mijn collega’s met directe klantcontacten de klanten goed te woord staan. 

De samenwerking met collega’s geeft mij altijd erg veel energie. Dit werk doe je namelijk nooit alleen. Met elkaar bereiken we mooie resultaten waardoor we als organisatie onze klanten goed kunnen bedienen.

Gavril Flora

Ik ben Medewerker Eerstelijns Service. Ik word blij als ik een contact met een huurder of woningzoekende op een positieve manier kan afsluiten. Ik probeer altijd die extra stap te zetten zodat onze klanten snel geholpen kunnen worden en duidelijkheid krijgen.

Gavril Flora

Theo Herr

Theo Herr

Ik ben sinds 2009 werkzaam bij Woonforte. Ik ben manager Financiën en stuur een team van 8 mensen aan. Ik word blij als wij onze producten op tijd en met een goede kwaliteit kunnen leveren. Verder vind ik het mooi om te bouwen. Een afdeling ontwikkelen en verder te professionaliseren geeft veel voldoening.

Hoewel geen direct contact met klanten/huurders, hoop ik dat de ondersteuning van de afdeling Financiën aan de primaire processen (wonen en vastgoed) van een zodanige kwaliteit is dat zij hun rol richting klant optimaal kunnen vervullen.

Johan van Hilst

Ik werk bij bedrijfsbureau als bouwkundig medewerker. Ik heb een winter- en een zomerstand. In het najaar en de winter assisteer ik de projectleiders planmatig onderhoud met het maken van hun bestekken en calculaties en in het voorjaar en zomer doe ik de onderhoudsinspectie (conditiemeting). Verder houd ik me heel het jaar ook nog bezig met een hoop andere zaken.

Ik zet me in voor een goed onderhouden woningen waarmee wij en natuurlijk de bewoners in de toekomst vooruit mee kunnen. Dit zijn dan ook spannende tijden met alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en beleidswijzigingen, zowel bedrijfsmatig als landelijk. Ik verwacht dat hier de komende jaar een hoop werkt uit voort komt en een goede voorbereiding is hierin heel belangrijk.​

Ik vind het altijd leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan en dingen uit te zoeken, maar daarbij is het voor mij altijd wel belangrijk dat ik het overzicht behoud. Daarom ben ik blij dat ik binnen mijn functie de vrijheid heb om grotendeels zelf mijn werkzaamheden in te delen.

Johan van Hilst