Woningen De Barones verhuurd

Deze week vond het laatste intakegesprek plaats en is de laatste woning in De Barones verhuurd. Het ombouwen van het oude kantoorgebouw naar sociale huurwoningen is nog in volle gang. We verwachten deze zomer de 131 studio's, twee- en driekamerwoningen op te leveren.  

Woningen in De Barones die op een later moment weer vrijkomen worden volgens dezelfde toewijzingscriteria opnieuw aangeboden via Huren in Holland Rijnland. Ook dan krijgen jongeren tot 28 jaar en herstarters weer voorrang en wordt er geloot.  

Meer woningen voor jongeren en herstarters in De Zaagmolen 

Ook aan de Zaagmolenweg in Alphen aan den Rijn bouwt Woonforte 91 nieuwe sociale huurwoningen. Hier worden 73 woningen met voorrang verhuurd aan jongeren tot 28 jaar en herstarters. De woningadvertenties staan tot dinsdag 25 april 8.00 uur op de website van Huren in Holland Rijnland.  

Wil je wonen in De Zaagmolen en reageren op een woning? Dan moet je wel ingeschreven staan als woningzoekende. Woonforte selecteert de huurders voor De Zaagmolen op basis van een intakegesprek. Kandidaat-huurders worden op volgorde van loting uitgenodigd voor dit gesprek. Je inschrijftijd telt dus niet mee. Ook behoud je je inschrijftijd!