Nog geen rookmelder in uw woning?

Per 1 juli moeten alle woningen een rookmelder per verdieping hebben. In het belang van uw veiligheid en die van uw buren plaatst Woonforte in al haar huurwoningen rookmelders.

De medewerkers van Verkerk zijn bij al onze huurwoningen langs geweest, vaak al meerdere keren. Misschien was u niet thuis en zijn ze u misgelopen. Geen probleem. Ook na 1 juli gaan we door met het plaatsen van rookmelders.

Zelf een afspraak maken: info@mjverkerk.nl

U kunt zelf een afspraak maken met Verkerk voor het plaatsen van een rookmelder. Stuur dan een mailbericht naar info@mjverkerk.nl en vermeld hier
• uw naam;
• uw adres;
• uw telefoonnummer.
Een medewerker van Verkerk neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. Zij zijn flexibel in dag en tijd.

Op dit moment zijn in 80% van onze woningen al rookmelders geplaatst. Firma Verkerk gaat de komende weken nog verder aan de slag met het plaatsen van rookmelders.

Maak zelf een afspraak met Verkerk!

Verplicht vanuit brandverzekering?

Vanuit verzekeraars heeft het niet plaatsen van rookmelders nog geen gevolgen. Heeft u nog geen rookmelder laten plaatsen en breekt er brand uit dan heeft dit verder geen consequenties voor uw verzekering. 
Dat zal misschien op termijn veranderen. We gaan ervan uit dat tegen die tijd in al onze huurwoningen een rookmelder aanwezig is en werkt. Als u verder meewerkt aan het plaatsen, hoeft u zich daarover geen zorgen te maken.