Gratis woonbijeenkomsten!

Kom naar een van de gratis woonbijeenkomsten!
Bent u 50 jaar of ouder en wilt u zich laten informeren en inspireren over uw woontoekomst? Kom dan op zaterdag 24 september, woensdag 12 oktober of woensdag 2 november naar één van de woonbijeenkomsten die Gemeente Alphen aan den Rijn samen met Habeko wonen en Woonforte organiseert. Vragen die centraal staan zijn: Bent u tevreden met uw woning? En waar u nu woont? Als u zou kunnen kiezen, waar zou u dan willen wonen? In uw huidige woning of ergens anders? En wat is dan belangrijk in uw woning? Bewandel uw eigen Woonpad tijdens een van de woonbijeenkomsten en krijg inzicht in uw woontoekomst.

Laat u informeren en inspireren
Tijdens de bijeenkomsten kunt u zich laten inspireren over uw woontoekomst. U krijgt informatie over het project Passend (t)huis van Woonforte, waarbij huurders van Woonforte met aantrekkelijke voordelen kunnen verhuizen naar een mooie gelijkvloerse woning. Ook de nieuwbouwprojecten van Woonforte kunt u bekijken. Daarnaast staan op de woonbijeenkomsten verschillende organisaties klaar om uw vragen te beantwoorden. Kom meer te weten over nieuwbouwplannen in de gemeente (koop en huur) en hoe u het beste veilig en comfortabel kan wonen.

Workshops volgen en winnen
Altijd al advies willen krijgen over het (her)inrichten van uw huis? Of hoe u uw huis het beste kan opruimen en ontspullen? Schrijf u dan bij binnenkomst in voor één van de workshops van een opruimcoach of interieurstylist en wie weet wint u ook wel een sessie op maat met een van hen!

Wanneer en waar bent u welkom?
Voor de woonbijeenkomsten geldt een open inloop. Voor de workshops kunt u zich ter plekke inschrijven. Let wel op: de workshops worden gegeven op gezette tijden dus wees niet te laat als u hieraan wil deelnemen. Vol = vol.
De woonbijeenkomsten worden op drie verschillende data en locaties gehouden:

Alphen aan den Rijn
Wanneer: zaterdag 24 september, 10.00 tot 12.00 uur
Waar: Bibliotheek Rijn en Venen, Alphen Centrum, Aarkade 10
Gratis workshop van 10.15 tot 11.00 uur en van 11.15 tot 12.00 uur.
Op beide tijdstippen kunt u kiezen uit: 
- workshop opruimcoach
- workshop interieurstylist.

Boskoop
Wanneer: woensdag 12 oktober, 19.30 tot 21.30 uur
Waar: Woonforte, Zijde 27
Workshop opruimcoach van 19.45 tot 20.30 uur
Workshop interieurstylist van 20.45 tot 21.30 uur

Hazerswoude-Dorp
Wanneer: woensdag 2 november, 19.30 tot 21.30 uur
Waar: Dorpshuis De Juffrouw, Dorpsstraat 250
Workshop opruimcoach van 19.45 tot 20.30 uur
Workshop interieurstylist van 20.45 tot 21.30 uur