Gezellige Woonbijeenkomst

Op zaterdag 24 september stonden we samen met de Gemeente Alphen aan den Rijn en Tom in de Buurt op de Woonbijeenkomst: "Hoe wilt u later wonen?" in de bibliotheek aan de Aarkade.
Net als op de Jaarmarkt was de bijeenkomst druk bezocht. Hoe leuk was het om u te spreken en u te vertellen over de nieuwbouwplannen, de verkoopwoningen en het project Passend (t)huis. Ook onze consulent Wonen was aanwezig om mensen in te schrijven bij Huren in Holland Rijnland en om vragen te beantwoorden.

Volgende woonbijeenkomsten

Heeft u ons gemist? Kom dan naar de volgende gratis woonbijeenkomst. Op woensdag 12 oktober komen we naar Boskoop met de woonbijeenkomst. U bent van harte welkom van 19.30 tot 21.00 uur in ons oude kantoor aan de Zijde 27 in Boskoop.
Op woensdag 2 november is de woonbijeenkomst in De Juffrouw in Hazerswoude-Dorp, met Habeko wonen, ook tussen 19.30 en 21.00 uur.

Vragen die centraal staan zijn: Bent u tevreden met uw woning? En waar u nu woont? Als u zou kunnen kiezen, waar zou u dan willen wonen? In uw huidige woning of ergens anders? En wat is dan belangrijk in uw woning? Bewandel uw eigen woonpad tijdens een van de woonbijeenkomsten voor inzicht in uw woontoekomst.