Een goede Jaarmarkt was het!

Wat was het woensdag gezellig op de Alphense Jaarmarkt! Bij onze kramen kwamen veel mensen een kijkje nemen. We hebben onze nieuwbouwplannen, het project Passend (t)huis en de mogelijkheden om een woning te kopen van Woonforte onder de aandacht gebracht. 
Op de Jaarmarkt hebben we 8 nieuwbouwprojecten gepresenteerd. Deze projecten hopen we de komende vier jaar te gaan opleveren. De eerste nieuwe huurwoningen die voor verhuur aangeboden worden, zijn in Nieuwbouw Magnolia / Bospark. Dit zijn seniorenwoningen.
Ook hebben we veel oudere bewoners gesproken die op zoek zijn naar een gelijkvloers appartement. Via Passend (t)huis krijgen zij voorrang op bestaande huurwoningen in ons bezit. Bent u 50+ en woont u in een eengezinswoning van Woonforte? Lees dan op onze website meer informatie over Passend (t)huis en van welke voordelen u als 'Doorstromer' gebruik kunt maken.
Interesse in Nieuwbouw? Of het woningaanbod voor Passend (t)huis? Hou onze website in de gaten of meld u aan voor onze gratis digitale nieuwsbrieven via de website
Het waren goede en leuke gesprekken. We kijken terug op een zeer geslaagde en zinvolle dag.