Doorstromer vrije sector

Woont u in een eengezinswoning of een maisonnette van Woonforte en zijn uw kinderen de deur uit? Denkt u wel eens na over een gelijkvloerse woning? Ziet u op tegen de verhuizing en het netjes achterlaten van uw woning? Dan hebben we goed nieuws voor u.

Verhuizen naar een appartement met een beetje hulp van Woonforte

Bent u een éénpersoonshuishouden en heeft u een inkomen vanaf € 47.077,- of bent u een tweepersoonshuishouden met een inkomen vanaf € 54.478,-? Dan betaalt u voor een gelijkvloerse woning een maandhuur vanaf € 880 tot een met u afgesproken bovengrens (exclusief servicekosten). We spreken namelijk met u van tevoren een maximum huurbedrag af, waar u in vijf jaar naar toe groeit. Zo weet u altijd waar u financieel aan toe bent. 

Voorrang op zorgvuldig uitgekozen woningen

Woonforte heeft gelijkvloerse huurwoningen aangewezen. De woningen hebben een lift en staan dicht bij winkels en het openbaar vervoer staan en zijn goed bereikbaar. Wanneer de huur van deze woningen wordt opgezegd, adverteren we de woning op Huren in Holland Rijnland. U vindt de woningen op Huren in Holland Rijnland met Passend (t)huis en Doorstromer vrije sector in de advertentie. Reageert u op deze woning en laat u een eengezinswoning van Woonforte leeg achter, dan krijgt u voorrang. Gezinnen krijgen dan weer voorrang op uw achtergelaten eengezinswoning.

De oplevering van uw woning gaat in overleg

Uw woning helemaal in de oude staat terugbrengen (zoals gaatjes vullen) hoeft niet meer. U laat natuurlijk wel de woning netjes achter. Twijfelt u of u iets weg moet halen of heeft u een zelf aangebrachte voorziening (ZAV) in uw woning, neem dan contact op met de Passend (t)huisconsulent.

10 extra verhuisdagen cadeau

Van Woonforte krijgt u 10 extra dagen cadeau om uw verhuizing goed te regelen. Zo heeft u voldoende tijd om over te gaan naar uw nieuwe woning en hoeft u zich geen zorgen te maken over dubbele huur.

Korting om het verhuizen makkelijker te maken

Bij verhuizen komt best veel kijken. Woonforte heeft speciaal voor de deelnemers van het Passend (t)huisproject kortingen geregeld bij lokale ondernemers. Van verhuisbedrijven tot mensen die u kunnen helpen met schilderen en van stoffeerders tot mensen die u kunnen helpen met inpakken.  

Waar vind ik de Passend (t)huiswoningen vrije sector?

Alphen aan den Rijn: Baronie, Brabantstraat, Euromarkt, Gasfabriek (Ampère), Groningenstraat, Provinciepassage, Stationsplein (Toor), 

Boskoop: Boezemlaan

Zwammerdam: Buitendorpstraat

Disclaimer: er zijn wooncomplexen met verschillende type woningen. Niet alle woningen worden daarom aangewezen voor het project Passend (t)huis.

Hoe reageer ik op een woning? 

U vindt de woningen op  Huren in Holland Rijnland met een roze balk Passend (t)huis in de foto. (Natuurlijk alleen als er woningen te huur zijn). U heeft voorrang ten opzichte van andere woningzoekenden. De toewijzing gaat op basis van inschrijfduur bij Huren in Holland Rijnland.

Vindt u het fijn om op de hoogte te blijven van het aanbod, abonneer u op onze gratis nieuwsbrief.  U ontvangt de nieuwsbrief zodra er Passend (t)huiswoningen te huur zijn. 

Hulp nodig?

Wilt u verhuizen van een eengezinswoning naar een gelijkvloerse woning en herkent u zich niet in bovenstaande punten of heeft u vragen, neem dan contact op met de Passend (t)huisconsulent via (0172) 418 418 of stuur een mail aan passendthuis@woonforte.nl.