Ruim 3-kamerappartement (oorspronkelijk 4) met royale tuin in kleinschalig complex

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang en krijgen € 5.000,- korting.
Koopsom
€ 220.000,00 k.k. € 5.000,- korting voor huurders

Deze voormalige huurwoning maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 2 woonlagen. De woning is gelegen in een gezellige buurt nabij het centrum. Het complex is gunstig gelegen t.o.v. winkels, scholen, openbaar vervoer, sport-/fitnesscentra en uitvalswegen.

Graag geven we hieronder meer informatie over de indeling en afwerking:

Begane grond
U komt binnen in de afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen. In de entree bevindt zich een trapopgang naar de bovengelegen appartementen. U deelt dit portiek slechts met 3 andere appartementen.

De hal geeft toegang tot de keuken, meterkast (3 groepen), de keurige toiletruimte, één van de slaapkamers en de woonkamer.

De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en beschikt over een wit keukenblok met RVS werkblad. In de keuken bevinden zich ook een voorraadkast en de opstelplaats voor de C.V.-ketel (Intergas, 2016). De keuken geeft toegang tot de ruime tuin op het oosten. De tuin heeft een achterom en een praktische berging van ca. 5 m². Er is geen aansluiting voor elektra aanwezig in de berging.

De heerlijk lichte woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Oorspronkelijk waren er twee slaapkamers gelegen aan de woonkamer, maar de muur van één van de slaapkamers is doorgebroken waardoor u een extra ruime woonkamer heeft. Deze extra ruimte is bijvoorbeeld te gebruiken als eethoek.

Aan de achterzijde van de woning zijn 2 slaapkamers gelegen. De eerste slaapkamer bevat een inbouwkast en geeft toegang tot de badkamer. De badkamer beschikt over een wastafel en douchehoek. De tweede slaapkamer beschikt over een aansluiting voor de wasmachine/droger. Deze slaapkamer is te bereiken vanuit de woonkamer.