5-kamer appartement, gelegen op de 2e verdieping.

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang en € 5000,- korting op de koopsom
Koopsom
€ 225.000,00 k.k. € 5.000,- korting voor huurders
Energielabel
E

Ruime woning van 93m² met 4 slaapkamers, een uitzonderlijk groot balkon van 18m² en een eigen (fietsen) berging.

De woning Marsdiep 23 ligt op de 2e etage van een midden in het groen gelegen appartementencomplex. Zo zijn er maar liefst 4 slaapkamers aanwezig naast de ruime woonkamer en de afsluitbare keuken. Het complex is gelegen in een wijk die wordt gekenmerkt door zijn ruime opzet en volgroeide beplanting. Daarnaast is de buurt zeer kindvriendelijk te noemen door de verschillende speeltuintjes, speelveldjes en een voetbalkooi bijna voor de deur. Er zijn zelfs op loopafstand 2 basisscholen en een middelbare school te vinden. Als je houdt van een wandeling ben je met enkele minuten bij de Oude Rijn of in het Weteringpark waar je een heerlijke wandeling langs het water kunt maken.

Wat je mag verwachten van de Marsdiep 23:
- Veel parkeerruimte op het vergunningsvrije parkeerterrein voor de deur
- Een eigen (fietsen) berging op de begane grond
- Ruime woonkamer met aansluitend het uitzonderlijk grote balkon
- Een afsluitbare (woon)keuken
- 4 slaapkamers
- Een badkamer en een aparte toiletruimte

Ook praktisch gezien is de ligging van het complex zeer prettig. Zo loop je binnen enkele minuten naar winkelcentrum ‘de Herenhof’, waar je naast 3 supermarkten ook vers- en andere winkels vindt.
De bushalte met een directe verbinding naar het centrum en station van Alphen aan den Rijn én de direct bus naar Schiphol, is direct voor de deur te vinden. Ook ben je met enkele autominuten op de N11 of N207 naar de grote steden in de randstad.

Afbeeldingen