3/4 kamerwoning 63 m² + zolder van 31m2, met een balkon én een berging

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang en krijgen € 5.000,- korting
Koopsom
€ 250.000,00 k.k. € 5.000,- korting voor huurders

3/4 kamerwoning 63 m² + zolder van 31m2, met een balkon én een berging.

Aan de Witte de Witthstraat is op de 1e verdieping met huisnummer 36 bieden wij je een leuk appartement te koop aan. De Witte de Withstraat is gebouwd als kleinschalig appartementencomplex met 2/3 woonlagen. Deze bovenwoning heeft met zijn ligging op de 1e verdieping uitzicht over de achterliggende woonwijk. Ook heeft het appartement een (fietsen)berging. Het appartement beschikt over maar liefst 3 slaapkamers!

Wat kan je verwachten?
• Een woonkamer met de mogelijkheid te worden verruimd
• Een afsluitbare keuken met toegang tot het balkon
• 3 slaapkamers
• Badkamer met aparte toiletruimte
• Op enkele minuten lopen van het centrum
• Mogelijkheid voor het realiseren van extra woonoppervlakte door de zolder van ca 31m2 middels een vaste trap en dakramen en/of dakkapel bij de woning te betrekken

Het kleinschalige appartementencomplex is zeer gunstig gelegen. Zo is het vanaf het appartement maar enkele minuten lopen naar het centrum van Alphen aan den rijn. We vinden hier verschillende winkel- en horeca gelegenheden, maar ook zijn hier supermarkten en verswinkels. Niet veel verder is ook het station van Alphen aan den Rijn gelegen, hier vinden we directe verbindingen naar Schiphol, Leiden en Utrecht. Ook met de auto bent u snel in de grote steden, dit doormiddel van de verbindingswegen de N11 en de N201.

Afbeeldingen