Een ca. 55 m² groot appartement met nog ca. 28 m² extra potentieel aan woonoppervlakte Nabij het centrum van Alphen aan den Rijn!

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang en krijgen € 5.000,- korting
Koopsom
€ 265.000,00 k.k. € 5.000,- korting voor huurders

Een ca. 55 m² groot appartement met nog ca. 28 m² extra potentieel aan woonoppervlakte Nabij het centrum van Alphen aan den Rijn!

Aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn ligt de Rembrandtlaan 6. Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementen complex met een vriendelijke uitstraling. Aan de voor- en achterzijde van het complex zijn er veel vergunningsvrije parkeerplaatsen. Ook is het complex aan de voorzijde vrij gelegen aan een singel met zicht op de tennisbanen van Nieuwe Sloot, waar in de nabije toekomst fraaie nieuwbouw met woningen gerealiseerd zal worden. Het appartement is gelegen op de 3e woonlaag en beschikt over ca. 55 m² woonoppervlakte. Daarnaast heb je toegang tot een zolderruimte van ca. 28 m² oppervlakte, hier zou woonoppervlakte van gemaakt kunnen worden.

Een klein voorproefje van de Rembrandtlaan 6:
• Een ruime doorzon woonkamer
• Een afsluitbare keuken
• Een badkamer en een aparte toiletruimte
• Openslaande deuren naar het balkon aan de woonkamer, 2e balkon aan de keuken
• 55 m² woonoppervlakte, met nog eens 28 m² potentieel woonoppervlakte

De ligging van het complex is zeer gunstig voor een dynamische bewoner, in de directe nabijheid zijn namelijk veel faciliteiten te vinden.
Zo tref je o.a. op ca. 5 min. lopen het levendige stadscentrum van Alphen aan den Rijn, met een divers winkel en horeca aanbod. Ontvlucht je liever de drukte? Aan de andere zijde van de Oranje Nassausingel is sportpark ‘De Bijlen’ en het recreatiegebied Park Zegersloot met de welbekende Zegerplas gelegen, een locatie alwaar iedere Alphenaar met plezier vertoeft.

Afbeeldingen