Een ca. 45 m2 groot appartement met een groot 8 m2 balkon, op een centrale locatie in Alphen aan den Rijn

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang en krijgen € 5.000,- korting.
Koopsom
€ 175.000,00 k.k. € 5.000,- korting voor huurders

Een ca. 45 m2 groot appartement met een groot 8 m2 balkon, op een centrale locatie in Alphen aan den Rijn.

Het te koop aangeboden appartement ligt op de 3e verdieping en maakt deel uit van een grootschalig appartementencomplex met een actieve VvE. Het appartement is ca. 45 m2 groot en heeft leuk zicht op de groenstrook aan de achterzijde. De woning beschikt over een slaapkamer, een badkamer, een ruime woonkamer en een deels open keuken. De keuken biedt leuke mogelijkheden, maar daar later meer over! Op de begane grond is er toegang tot een eigen (fietsen) berging. Bovenal is het balkon van 8m2 een echte bijzonderheid.

De ligging van het complex is iets om blij van te worden, zo heb je in de buurt alles wat je nodig hebt. Om te beginnen is er in deze buurt gekozen voor een afwisseling tussen hoog en laagbouw, wat in combinatie met de grote hoeveelheid beplanting vriendelijk oogt. Op enkele minuten van het complex vinden we ook het groene ‘Weteringpark’, waar je een heerlijke wandeling kunt maken of je kinderen kunt laten spelen. Naast het park zijn er rondom het complex vele speelmogelijkheden voor kinderen en ook vind je een basisschool op enkele loopminuten. Aan de overkant van het complex ligt het winkelcentrum ‘de Herenhof’, waar je naast 3 supermarkten ook leuke vers- en andere winkels hebt.
Tevens zijn hier directe busverbindingen tussen het centrum & het station van
Alphen aan den Rijn, maar ook een directe bus naar Schiphol. Ook ben je met een vogelvlucht op de uitvalswegen richting de grote steden in de Randstad.

Afbeeldingen