Ruime woning van 89m² met 3 slaapkamers, een heel groot balkon van 21m² en eigen berging

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang en €5000 korting op de koopsom
Koopsom
€ 225.000,00 k.k. € 5.000 korting voor huurders
Energielabel
E

De woning Marsdiep 25 ligt op de 2de etage van een midden in het groen gelegen appartementencomplex. Er zijn maar liefst 3 slaapkamers naast de ruime woonkamer en afsluitbare keuken. Het complex ligt in een wijk die wordt gekenmerkt door zijn ruime opzet en volgroeide beplanting.
Daarnaast is de buurt zeer kindvriendelijk: er zijn verschillende speeltuintjes, speelveldjes en een voetbalkooi bijna voor de deur. Er zijn zelfs op loopafstand 2 basisscholen en een middelbare school te vinden. Als je houdt van een wandeling ben je met enkele minuten bij de Oude Rijn of in het Weteringpark waar je een heerlijke wandeling langs het water kunt maken.

Wat je mag verwachten van de Marsdiep 25:
 Veel parkeerruimte op het vergunningsvrije parkeerterrein voor de deur
 Een eigen (fietsen) berging op de begane grond
 Ruime woonkamer met aansluitend het uitzonderlijk grote balkon
 Een afsluitbare (woon)keuken
 3 slaapkamers
 Een badkamer en een aparte toiletruimte

Ook praktisch gezien is de ligging van het complex zeer prettig. Zo loop je binnen enkele minuten naar winkelcentrum ‘de Herenhof’, waar je naast 3 supermarkten ook vers- en andere winkels vindt.

De bushalte met een directe verbinding naar het centrum en station van Alphen aan den Rijn én de direct bus naar Schiphol, is direct voor de deur te vinden. Ook ben je met enkele autominuten op de N11 of N207 naar de grote steden in de Randstad.

Afbeeldingen