4-kamer appartement op de 3e verdieping

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang en krijgen € 5.000,- korting
Koopsom
€ 210.000,00 k.k. € 5.000,- korting voor huurders

Een appartement van ca. 69 m² op loop afstand van het centrum met een balkon op het zonnige zuiden.

Aan de rand van het centrum ligt het appartement dat wij je mogen aanbieden. De Frederik Hendrikstraat 30 is een appartement van ca. 69 m² groot. Het appartement beschikt niet alleen over een ruime woonkamer en afsluitbare keuken, maar ook 2 slaapkamers (mogelijkheid tot een 3e) en een badkamer met een apart gelegen toiletruimte. Daarnaast beschikt het appartement nog over een balkon op het zonnige zuiden en een eigen (fietsen) berging op de begane grond.

De ligging van het appartement is buitengewoon prettig. Zo ga je wonen op loopafstand van het centrum van Alphen aan den Rijn waar je verschillende leuke terrassen aan het water treft. Ook zijn er in het centrum verschillende verswinkels, supermarkten, kledingwinkels en drogisterijen. Verder ligt het appartement centraal ten opzichte van winkelcentrum de Baronie, de Rijnhaven, het Bospark, de sportvelden en ook recreatiegebied Park Zegersloot is slechts enkele minuten fietsen.

Als laatst is ook de bereikbaarheid van het appartement bijzonder fijn. Zo is het station van Alphen aan den Rijn slechts op enkele minuten afstand van het appartement gelegen. Hier zijn directe verbindingen met o.a. Leiden, Utrecht en Amsterdam Schiphol.
Pak je liever de auto dan ben je met een vogelvlucht op de verbindingswegen N11 en N207, deze wegen brengen je snel naar alle grote steden van de Randstad.

Alvast wat mooie punten van dit appartement voor jou opgesomd:
 Een eigen (fietsen) berging
 Een ruime woonkamer en een afsluitbare keuken
 2 slaapkamers met de mogelijkheid tot een 3e
 Een badkamer en een apart gelegen toiletruimte
 Een balkon op het zonnige zuiden
 Op loopafstand van het centrum van Alphen aan den Rijn