Een ca. 67 m² groot appartement met 2 slaapkamers, een eigen berging en een extra verdieping van 31 m² met veel mogelijkheden

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang en €5000 korting op de koopsom
Koopsom
€ 235.000,00 k.k. € 5.000 korting voor huurders
Energielabel
E

Het appartement dat wij je aanbieden ligt op de 3e en tevens bovenste verdieping van het kleinschalige wooncomplex aan de J.P. Coenlaan. De woning bevindt zich in een gezellige woonwijk met een speeltuin direct aan de achterzijde van het complex en veel voorzieningen op loopafstand. Denk hierbij aan het winkelcentrum ‘De Baronie’ met o.m. verschillende supermarkten en verswinkels. Direct achter het winkelcentrum is de nieuwe Rijnhaven te vinden met aanlegmogelijkheid voor de watersport liefhebber. Ook het zwembad ‘De Hoorn’, de voor Alphenaren bekende ‘Van Nesstraat’ en verschillende basisscholen zijn binnen handbereik. Verder kenmerkt de wijk zich door zijn ruime opzet met groenvoorzieningen en een mooie singel direct voor de deur.

Het appartement in het kort:

  • Een eigen (fietsen) berging in de onderbouw
  • 2 slaapkamers met uitbreidingsmogelijkheden
  • Een afsluitbare keuken
  • Een extra verdieping met potentieel 31 m² woonoppervlak
  • 2 balkons, op het zonnige westen!!

Ook is het centrum van Alphen aan den Rijn slechts op enkele minuten wandelen/fietsen te bereiken. Vanaf het treinstation van Alphen aan den Rijn zijn er directe OV-verbindingen naar Utrecht, Leiden en Amsterdam. Ook met de auto ben je via de N11 en N207 snel in de grote steden van de Randstad.

Afbeeldingen