Fraai appartement gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig complex

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang en krijgen € 5.000,- korting
Koopsom
€ 235.000,00 k.k. € 5.000,- korting voor huurders
Energielabel
C

Op steenworpafstand van het Bospark, winkelcentrum De Baronie en het centrum van Alphen aan den Rijn ligt dit fraaie appartement. De woning is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit drie woonlagen. U deelt de entree hier met slechts vijf andere
bewoners. Het complex is gelegen in een gezellige woonstraat, op korte afstand van het Bospark, het centrum, scholen en NS station.

Graag geven wij u, vooruitlopend op een vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Via de centrale entree met brievenbussen bereikt u het trappenhuis. In het souterrain bevinden zich de bergingen. Het appartement beschikt over een eigen fietsenberging van circa 6,5 m².

Eerste woonlaag
De woning is gelegen op de eerste woonlaag waardoor u na één half trapje al bij uw voordeur staat.
Binnenkomend in de hal heeft u toegang tot de twee slaapkamers, de moderne meterkast (4 groepen, 2x aardlek), keuken, toiletruimte met staand toilet, vaste kast en de woonkamer.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de twee vergelijkbare slaapkamers. Beide zijn voorzien van een praktische vaste kast.

De afgesloten keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Deze is voorzien van een lichtbruin keukenblok met grijs kunststof werkblad. In de keuken bevindt zich een gasaansluiting voor het plaatsen van een fornuis en boven de wasbak zit de C.V.-ketel (Intergas 2014). De achterwand van de keuken is tot de helft betegeld met witte wandtegels.

Via de keuken bereikt u daarbij ook het eerste balkon. Dit balkon is gelegen op het zuiden waardoor nagenoeg de gehele dag de zon op het balkon schijnt.

Ook is de toegang van de badkamer te bereiken vanuit de keuken. De badkamer is eenvoudig maar netjes afgewerkt en betegeld en beschikt over een ruime douchehoek, wastafel en opstelplaats voor de wasmachine.

De doorzonwoonkamer is verrassend ruim doordat de voormalige derde slaapkamer bij de woonkamer is betrokken. Vanwege de grote raampartijen is de woonkamer ook heerlijk licht en is er voldoende ruimte voor zowel een ruime zithoek als een eethoek. De woonkamer is voorzien van twee praktische vaste kasten en u heeft hier toegang tot het tweede balkon. Dit balkon is gelegen op het noorden.

Afbeeldingen